Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Breaking News (2004)
 
 
  Genre: Action
Instruktør: Johnnie To
Medvirkende: Richie Jen, Kelly Chen, Nick Cheung m.fl.
Varighed: 87 minutter
  Originalsprog: Kantonesisk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 2007
Anmeldt af: Katja Tinmark
 
 
Et TV-hold får lidt af et scoop, da de i en landsdækkende transmission viser, hvordan fem bevæbnede bankrøvere jorder politiet. Dette gør, at politiet taber ansigt og er til grin for hele befolkningen.

Dette kan de i sagens natur ikke have, så for at få befolkningens tiltro tilbage, indsætter de samtlige politistyrker i jagten på bankrøverne. Og det er ikke så lidt - ikke mindre end 30.000 politifolk bliver sat ind i jagten.

Samtidig beslutter politiledelsen, at de selv filmer begivenhedernes gang og selv redigerer, hvad der bliver offentliggjort, så det hele fremstår som en succeshistorie.

Men bankrøverne kan også lege med og stiller ikke op for bollemælk.

Det er Hong Kong-action for fuld skrue hele vejen igennem. Her er masser af skudepisoder, gidselstagninger, vold og en kæmpe portion humor.

Breaking News (Daai Si gin) fremstiller politiet som store kvajhoveder, og det er så dejligt befriende med disse anti-helte. Filmen byder på lidt mere end bare "jag - skyd - dø", der er en fin handling, som gør plottet til en helstøbt actionfilm.

Det der kan være lidt svært ved disse asiatiske film, og som jeg tror, mange har problemer med og derfor undlader at se dem, er at alle personerne ligner hinanden. De er svære at skille ud fra hinanden, men trøst Jer. Jeg tror, asiatere har samme problem med vesterlændinge.

Ekstramaterialet byder blandt andet på trailer, bag kameraet, instruktør-filmografi og den karakteristiske fire-siders booklet, som tit og ofte findes i Another World Entertainments udgivelser.

Vil man underholdes med fed action på den humoristiske måde, så kan jeg varmt anbefale at sætte Breaking News i afspilleren og nyde 87 minutter hæsblæsende action krydret med lune og alvor.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017