Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
Boogeyman 3 - The Return (2008)
 
 
  Genre: Horror
Instruktør: Gary Jones
Medvirkende: Erin Cahill, Nikki Sanderson, Chuck Hittinger m.fl.
Varighed: 90 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 5. januar 2011
Anmeldt af: Katja Tinmark
 
 
Sarah (Erin Cahill) studerer psykologi ved Wolfbridge University i det nordlige Californien.

Udover sine studier passer hun også universitetsradioen sammen med sin professor Dr. Kane. Her giver de gode råd til frustrerede studerende.

Året inden har Sarah haft et mindre nervesammenbrud grundet sin mors selvmord. Men hun føler selv, at hun nu er på toppen. Indtil hun bliver opsøgt af sin veninde Audrey, der hårdnakket og dybt rædselsslagen påstår, at hun er forfulgt af Bøhmanden.

Dette slår Sarah hen som eftervirkninger fra Audreys tidligere traume, hvor hendes far - en kendt og velanset psykolog - brutalt blev myrdet sammen med syv andre på Hillridge Clinic.

Men da Sarah selv ser Bøhmanden kvæle Audrey og efterfølgende får det til at ligne et selvmord, begynder Sarah også at tro på Bøhmanden. Men hun får meget svært ved at overbevise resten af kollegiet om, at de er i overhængende livsfare ...

Jeg har meget svært ved at skrive Bøhmanden. Det virker så useriøst! Men der er ikke rigtig noget andet ord for dette gespenst, der bor i mørke kroge og i overfyldte skabe, og får næring af andres frygt.

Boogeyman 3 indikerer ligesom, at der har været to andre. Her er jeg lidt blank. Hvis det er en tre'er til Boogeyman fra 2005 med Barry Watson i hovedrollen, er jeg lidt lost. For jeg kan ikke lige finde sammenhængen.

Den kan heller ikke have noget at gøre med Ulli Lommels The Boogeyman fra 1980.

En to'er har jeg heller ikke kunnet finde. Så undskyld min uvidenhed, hvis jeg tager fejl.

Men Boogeyman 3 er som sådan en udmærket gyser. Den byder i hvert fald på nogle gode gys, forskrækkelser og masser af blod samt mere eller mindre spetakulære dødsårsager.

Men ... Boogeyman 3 kunne nu godt have været skruet lidt bedre sammen med lidt mere substans og uhygge. Den lægger desuden op til endnu en Boogeyman, hvilket nok ikke kan undre. Medmindre man afskaffer klædeskabe, vil der nok altid være grobund for endnu en Bøhmand.

Men skal der være gyser på aftenens program, så kan Boogeyman 3 godt fornøje og give lidt gys, så længe den varer. Den er bare hurtig glemt igen.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017