Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
Boogeyman (2005)
 
 
  Genre: Thriller
Instruktør: Stephen T. Kay
Medvirkende: Barry Watson, Emily Deschanel, Skye McCole Bartusiak m.fl.
Varighed: 85 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 29. august 2005
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Som 8-årig ser Tim (Barry Watson) sin far blive ædt af sit skab! Det lyder godt nok underligt, men ikke desto mindre sandt.

Selvfølgelig forklarer alle andre voksne til den kleine Tim, at faderen blot har forladt moderen, men Tim ved bedre, og har derfor udviklet en angst for skabe og lukkede døre.

15 år senere dør Tims mor, og Tim bliver nu tvunget til at vende tilbage til sit barndomshjem. Han vil overnatte blot i en nat, og nu bliver alle hans gamle mareridt til virkelighed.

Der er masser af klamme lange fingre, skygger, knirkende døre og hvad der ellers hører sig til i en klassisk gyser i Boogeyman. Første halvdel er faktisk ganske glimrende, især kameraføringen er suveræn, men ... den sidste halvdel kammer totalt over, som amerikanske film desværre har en tendens til.

Der er en del underlige huller og mangler i plottet, og jeg for min del havde meget svært ved at abstrahere fra hovedpersonen Barry Watson.

Jeg har kun set ham som den søde fornuftige præstesøn Matt i tv-serien "I den syvende Himmel", så jeg havde en kende svært ved at se ham i rollen som en neurotisk ung mand, der frygter Bøh-manden.

Men der er en del gode gys og visuelle effekter, og det forventede jeg også, da det er producenten bag Forbandelsen - the Grudge, der står bag.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017