Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
Blood Creek (2009)
 
 
  Genre: Horror
Instruktør: Joel Schumacher
Medvirkende: Henry Cavill, Dominic Purcell, Emma Booth, Michael Fassbender m.fl.
Varighed: 87 minutter
  Originalsprog: Amerikansk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 31. august 2010
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
I 1936 ankom den tyske historiker Richard Wirth (Michael Fassbender) til West Virgina under påskud af at skulle studere runesten. Han bliver indlogeret hos familien Wollner, der foruden far og mor består af børnene Karl og den unge Liese.

Historien springer frem til nu, hvor ambulanceføreren Evan (Henry Cavill) stadig forsøger at forstå, hvad der skete to år tidligere, hvor han og hans bror Victor var på fisketur nær Creek Town. Her forsvandt broderen pludselig, og Evan vil nu efter to år have ham erklæret død. Men Victors hustru og to børn vil gerne holde håbet i live.

Men pludselig en nat dukker Victor (Dominic Purcell) op hos Evan og beder om hjælp. Hvis Evan vil hjælpe ham, vil ingenting blive som før, og Evan indvilliger uden at sætte spørgsmålstegn ved Victors opdukken og mindelige bøn.

De tager til en gård, hvor Victor vil hævne sig på den familie, der har holdt ham indespærret i to år. Familien er Wollner, som ikke har forandret sig overhovedet siden 1936.

Og pludselig er fanden løs ...

Der er godt nok blandet meget sammen i Blood Creek. Zombier, vampyrer, nazisme, vikinger, overtro, blodritualer - you name it. Det kunne være så godt ... men det hænger desværre ikke helt sammen.

Det visionelle er der intet at klage på. Der er visse scener, der i den grad er kælet for og afsindig flotte. Der mangler heller ikke bloddryppende scener - men det trækker ned, når historien ikke lever op til det visionelle.

Instruktøren, Joel Schumacher, har ellers beriget os med kvalitetsfilm som for eksempel Phone Booth, Falling Down og The Number 23, hvor handlingen holdes stramt. I Blood Creek er handlingen bare ud over det hele og vil meget mere, end den kan bære.

Men som en gyser/horror/splatter/slasher er Blood Creek da ganske underholdende og absolut værd at se. Det er bare set bedre før.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017