Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 100
Blind Dating (2007)
 
 
  Genre: Komedie
Instruktør: James Keach
Medvirkende: Chris Pine, Eddie Kaye Thomas, Anjali Jay m.fl.
Varighed: 95 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 15. april 2008
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
At kærlighed er en svær størrelse, er der ingen tvivl om. Derfor er det bestemt ikke et nyt tema Blind Dating tager fat i. Men alligevel formår filmen at udskille sig fra mængden.

Hovedpersonen Danny (Chris Pine) er nemlig født blind. Men trods sit handicap er han både intelligent og selvsikker. Han klarer tilmed sin hverdag så godt, at han er en af byens mest populære fyre.

Trods det, kniber det med kærligheden. Faktisk i en grad, så Dannys mere end almindeligt pigeglade bror Larry (Eddie Kaye Thomas) bliver chokeret, da han erfarer, at brormand endnu er jomfru. Et faktum han beslutter sig for at ændre på.

Larrys plan er, selvfølgelig, blind dates. Det er dog ikke alle pigerne på Larrys liste, der har samme opfattelse af blind dates og dates med en blind. Så Danny får ikke meget ud af det, ud over en række underholdende oplevelser.

Men så møder Danny indiske Leeza Raja (Anjali Jay), som han hurtigt forelsker sig i. Men trods gengældte følelser, er Leeza trolovet til en anden ...

Og så får du ikke for den 25-øre. Vil du have hele plottet og finde ud af om det ender lykkeligt, så må du sætte filmen i afspilleren :)
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017