Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
Blair Witch (2016)
 
 
  Genre: Horror
Instruktør: Adam Wingard
Medvirkende: James Allen McCune, Callie Hernandez, Corbin Reid m.fl.
Varighed: 89 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 30. januar 2017
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
James søster, Heather, forsvandt sporløst i Black Hills i Maryland. Og nu vil James (James Allen McCune) og hans venner, Peter (Brandon Scott), Lisa (Callie Hernandez) og Ashly (Corbin Reid), finde ud af, hvad der skete dengang.

De har ikke så meget at gå efter, andet end at der hersker en myte omkring Black Hills. Det hedder sig, at en ung afdød kvinde, Elie, spøger i skoven under navnet Blair Witch. Og hun vil ikke nogen noget godt.

De fire venner får hjælp af to lokale beboere, Lane (Wes Robinson) og Talia (Valorie Curry), der kender skoven og myten. Men inden længe føler de sig forfulgte og paranoiaen bryder løs. For måske er Blair Witch ikke en myte, men en frygtelig virkelighed ...

Blair Witch er et klassisk set-up, man har set utallige gange før fra forskellige vinkler. Men konceptet er det samme: Fire venner i en stor, uhyggelig skov. En forbandelse og skovtosserne dukker frem.

Konceptet kan godt holde. Det ses i for eksempel The Hike og Plague Town. Men her i Blair Witch falder det sammen til noget pladder.

Blair Witch virkede ikke særlig skræmmende eller uhyggelig for mig. Desværre. For jeg havde glædet mig til den og blev bare en anelse skuffet. For Blair Witch er meget forudsigelig.

Instruktøren, Adam Wingard, har tidligere instrueret gyserfilm. Blandt andre perlen A Horrible Way to Die og kortfilmen Q for Quack i The ABC's of Death.

Skuespillet er som forventet. Ikke særligt prangende eller overbevisende, men heller ikke værst.

Blair Witch er ikke den værste horror, og den kan sagtens ses igen. Som en god tømmermandsfilm. Man behøver ikke at have hjernen med eller det store fokus. Men man skal heller ikke skrue forventningerne for højt op.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017