Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 40
Black Venus (1983)
 
 
  Genre: Drama
Instruktør: Claude Mulot
Medvirkende: Josephine Jacqueline Jones, José Antonio Ceinos m.fl.
Varighed: 86 minutter
  Originalsprog: Fransk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 1. december 2010
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Venus (Josephine Jacqueline Jones) er en smuk og yderst tiltrækkende kvinde, der kan få hvem som helst.

Hun møder skulptøren Armand (José Antonio Ceinos). Han er som kunstnere er flest: Fattig. Men trods manglende penge, lover Venus at stå model for ham.

Naturligvis tiltrækkes han af hende - og omvendt, og de ender i seng sammen. Men det er ikke kun seksuel tiltrækning. De har stærke følelser for hinanden og deres kærlighed vokser.

Men Venus og Armand mangler penge, også til huslejen, så Armands udlejer mener, at Venus kan ligge huslejen af. Dette afværger Armand, men hans stolthed har lidt et alvorligt knæk og deres forhold brister.

Venus må nu selv ud at skaffe penge og Armand fortsætter med at lave skulpturen af Venus færdig.

Han længes efter sit livs kærlighed, men er i et frygteligt dilemma. Han kan ikke leve med hende og han kan slet ikke leve uden hende. Men tanken om, at andre mænd begærer hende, er ved at drive ham ud over fornuftens kant.

>b>Black Venus (La Venus negra) er en sørgelig og lidt tragisk, klassisk historie om to elskende, der grundet ydre omstændigheder ikke kan få hinanden.

Historien byder på meget nøgen hud og erotik, men det er ikke en film med masser af sex. Der fokuseres mere på selve historien og skæbnerne. Selvfølgelig er der erotik, endda dampende erotik, men bestemt ikke noget, man tager anstød af.

Josephine Jacqueline Jones, der i 1979 blev Miss Bahamas, viser i Black venus, at hun kan mere end at se stinkende godt ud. Hun giver sin karakter troværdighed.

José Antonio Ceinos formår også at give sin karakter som den fattige Armand nogenlunde troværdighed, og han ser bestemt heller ikke værst ud. Så der er noget at kigge på for begge køn.

Black Venus er en sød lille erotisk fortælling, der dog er en kende sørgelig, men absolut en film, der er værd at se.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017