Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 40
Black Magic Rites (1973)
 
 
  Genre: Sexploitation
Instruktør: Renato Polselli
Medvirkende: Mickey Hargitay, Rita Calderoni, Christa Barrymore m.fl.
Varighed: 94 minutter
  Originalsprog: Italiensk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 10. februar 2009
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
En satanistisk sekt skal vække deres Herskerinde, Isabella, fra de dødes rige, og dette kræver ofringer af syv jomfruer, hvor deres organer skal bruges i ritualet.

Samtidig ankommer en flok glade mennesker til den øde beliggende borg, hvor sekten tilsyneladende holder til. De unge mennesker vil muntre sig med en god gang sex og hvad dertil hører, men borgen er forbandet, og snart er alle i fare ...

Handlingen i Black Magic Rites (Riti, Magie Nere e Segrete Orge Nel Trecento/The Reincarnation Of Isabel) er ubeskrivelig. Det skal ses og opleves, og ikke gengives, da det vil lyde helt hen i vejret.

Det er såmænd heller ikke så meget handlingen, man skal gå op i, hvis man skal se denne mærkværdige film. Det er mere sexscenerne, de nøgne kvinder, torturen, sexorgierne og alt det, der ligger imellem.

Black Magic Rites udkommer i en uklippet originalversion, og man skal bestemt ikke være snerpet eller sippet, når man sætter sig til rette i sofaen.

Set med nutidens øjne kan Black Magic Rites virke en anelse tam, men den fænger på en eller anden måde, hvis man da er til den slags nærmest psykedeliske film (hvilket jo siger lidt om denne anmelder).

Selvom Black Magic Rites er højst besynderlig, kan den anbefales, hvis man vel at mærke er til den slags film, ellers skal man nok vælge en anden genre.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017