Forside
Forside
Shenmen - akupunktur med hjertet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 56
Bjørne Brødre 2 (2006)
 
 
  Genre: Animation
Instruktør: -
Medvirkende: Kenai, Rod, Stub, Koda, Nita m.fl.
Varighed: 74 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Buena Vista Home Entertainment
Udgivet: 22. august 2006
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Nita skal giftes med Atka, og under ceremonien taler De Store Ånder dundertale i form af et jordskælv. Da hun var lille pige fik hun en amulet af sin bedste ven Kenai, og denne amulet forener deres sjæle. Så for at blive gift bliver hun nødt til at opsøge Kenai og sammen drage til Hokanifloden for at brænde amuletten, og dette skal ske på forårsjævndøgnet. På denne måde bliver Nita fri fra de stærke bånd, der binder hende sammen med Kenai.

Men ... Kenai blev i sin tid forvandlet til en bjørn, og han befinder sig nu ude i skovene med sin "bror" lille Koda.

Nita finder Kenai og Koda, og de begiver sig nu ud på en farlig færd mod Hokanifloden for at bryde de bånd, der har bundet dem sammen siden barndommen.

Bjørne Brødre 2 byder på alt det, man forventer af en Disney produktion: God historie, humor, spænding og gode sange. Også denne gang møder vi de to elge, Rod og Stub, der har større gevirer end hjerner, og de er bare pragtfulde. Der er gået forårskuller i dem, og deres udvalgte elgeninder kan slet ikke beskrives.

Da jeg i sin tid anmeldte Bjørne Brødre var jeg vildt begejstret over animationen og den rørende historie, så jeg var lidt forbeholden overfor efterfølgeren. Men den lever helt op til mine forventninger.

Hvis den første bjørnefilm kunne trække fugt i tårekanalen, så skal jeg da lige love for, at Bjørne Brødre 2 kan åbne for sluserne.

Billed og lyd er perfekt. Det eneste minus og klage jeg har, er måske en petitesse, men det irriterer mig voldsomt. Jeg havde slået danske undertekster til, og det blev en kende forvirrende. For teksterne passer ikke til, hvad figurerne rent faktisk siger. Det er en petitesse, men et irritationsmoment for mig. På den anden side, hvis man er hørehæmmet, ved man jo ikke, at de ikke passer sammen.

Men alt i alt en pragtfuld tegnefilm, hele familien kan samles om.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017