Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
Bitter Feast (2010)
 
 
  Genre: Horror
Instruktør: Joe Maggio
Medvirkende: James LeGros, Joshua Leonard, Amy Seimetz m.fl.
Varighed: 104 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 6. marts 2011
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Den kendte tv-kok Peter Grey (James LeGros), der har programmet "Feast with Peter Grey", har en møg-dag.

Seertallene er stærkt dalende, og programmet er ved at blive skrottet. Ydermere bliver han fyret fra restauranten, han er souschef for. Fyringen skyldes dels rygterne om afviklingen af tv-programmet, dels en mad-blogger, der har skrevet en ualmindelig dårlig anmeldelse af Peter Greys kogekunst - eller mangel på samme.

Det er ikke en hvilken som helst madblogger. Det er JT Franks (Joshua Leonard), der skriver bloggen Gastropunks - en blog med over 40.000 hits om dagen. Det er en mand, hvis ord folk læser og tager til sig - samt morer sig over.

Peter Grey er sur. Forståeligt nok. Og bitter. Og vred. Især på JT Franks. Derfor kidnapper han JT og gemmer ham væk på sit landsted.

Her er det meningen, at JT Franks skal æde sine mavesure ord i sig og lære om empati, forståelse og respekt for kogekunsten. Han skal rehabiliteres og komme væk fra sit image som kulinarisk bedrager.

Men at en kendt madblogger forsvinder, går ikke ubemærket hen. Medierne begynder at røre på sig. Hans kone henvender sig til privatdetektiven Coley, som snart fatter mistanke til Peter Grey ...

Det er en ganske fin horror-sag, Joe Maggio har flikket sammen. Det er også en fin lille påmindelse til anmeldere og bloggere om ikke altid at være så mavesure og ubarmhjertige i deres synspunkter.

Selve hævn-temaet er ganske godt. Det er forbløffende, så intenst og spændende det kan blive at se et spejlæg syde langsomt på en pande eller en god tyk bøf på en grill.

Skuespilsmæssigt er der ikke så store armbevægelser herfra, andet end Joshua Leonard (Madhouse) i rollen som JT Franks er ganske forrygende. Han går fra at være et ualmindeligt dumt svin til at være en flæbende, lille dreng.

Personligt kan jeg godt lide pointen, at udvise ydmyghed og, ikke mindst, respekt for andres erhverv - især hvis man selv ikke er fagkyndig på området, men blot unødig kritisk.

Selv om ord blot er ord, kan de i den grad såre og gøre ondt. I Bitter Feast gør de rigtig nas.

Jeg blev godt og grundigt underholdt af Bitter Feast og det er en af de film, jeg vil nyde at se igen.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017