Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Bikini Beach (2010)
 
 
  Genre: Komedie
Instruktør: Tony Vitale
Medvirkende: Darren Geare, R.J. Knoll, Christopher Walken m.fl.
Varighed: 84 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 25. januar 2013
Anmeldt af: Katja Tinmark
 
 
Darren (Darren Geare) står ved alteret i kirken. På sit livs dag. Klar til at blive gift med kvinden, han elsker. Men i sidste øjeblik bliver han skrottet til fordel for en tidligere flamme.

I stedet for at lade bryllupsrejsen gå til spilde, tager Darren af sted med sin bedste ven, RJ (R.J. Knoll), til ferieøen La Ritza. Et sted, hvor humøret er højt og sprutten flyder i stride strømme. Og hvor der er gode chancer for at møde unge, smukke kvinder.

Men allerede ved ankomsten bliver de to ungersvende forvekslet med et bøssepar. Og dermed er jagten på kvinderne allerede fra starten op ad bakke ...

Bikini Beach (Life's a Beach) er en noget uskøn omgang og en temmelig rodet affære med huller i historien, der kan få Marianergraven til at virke som et soppebassin.

Skuespillet virker tilmed uinspireret og uengageret, bortset fra enkelte momenter. Det til trods for, at Bikini Beach tæller stjerner som Christopher Walken, Rutger Hauer, Robert Wagner og Morgan Fairchild.

Humoren i Bikini Beach er heller ikke udpræget. Der er således lidt langt mellem de anstrengte grin. For trods udgivelsesåret, 2010, og den på papiret flotte rollebesætning, er filmen meget 80'er agtig i sin humoristiske tilgang og, desværre ofte, temmelig latrinær.

Men ok, der er masser af bart kød af begge køn. Tilmed tiltalende for øjnene, så det trækker op i en ellers temmelig ideforladt og lidet humoristisk affære.

Og så er det da interessant at se filmstjerner i helt anderledes roller. For eksempel Christopher Walken som sexgalning og evigt smukke Morgan Fairchild som liderlig swinger.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017