Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Beck - I Guds Namn (2007)
 
 
  Genre: Krimi
Instruktør: Kjell Sundvall
Medvirkende: Peter Haber, Mikael Persbrandt, Marie Göranzon, Stina Rautelin m.fl.
Varighed: 90 minutter
  Originalsprog: Svensk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 16. oktober 2007
Anmeldt af: Katja Tinmark
 
 
En paparazzifotograf findes myrdet i Stockholm. Hans fotostudie er gennemsøgt og ribbet for computere, film og fotoudstyr. Beck og hans team sættes på sagen.

Umiddelbart er der ingen spor i sagen, men det kan muligvis hænge sammen med en lang række hatecrimes mod bøsser i det stockholmske natteliv. Men fotografen Gösta var ikke bøsse.

Motivet mangler, men så finder teamet en usb-nøgle forklædt som kuglepen, og nøglen indeholder 132 billeder af kendisser i diverse situationer.

Politichefen Margareta Oberg (Marie Göranzon) ser tilfældigvis nogle af billederne, og hun skjuler to billeder for teamet.

Mere skal absolut ikke røbes om handlingen i nummer 24 i rækken af film om kriminalkommisær Beck. Det er desværre også efter sigende den sidste, der bliver lavet.

Beck - I Guds Namn fænger fra første klip, og er nok en af de bedste Beck-film. Tempoet er fint, der er masser af lun humor og et rigtig godt plot.
Mikael Persbrandt er yderst veloplagt i rollen som den ubehøvlede Gunvald Larsson. I det hele taget er hele skuespillerholdet velspillende og meget troværdige. De giver den lige en ekstra tand.

Jeg kommer til at savne Beck, Gunvald og alle de andre, for det har alt i alt været god gedigen underholdning i høj kvalitet. Men Beck - I Guds Namn er en værdig afslutning for serien.

Hvis man er Beck-fan, er det et must at se Beck - I Guds Namn, og så kan man jo altid starte forfra med den første.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017