Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Beck - Gamen (2006)
 
 
  Genre: Krimi
Instruktør: Kjell Sundvall
Medvirkende: Peter Haber, Mikael Persbrandt m.fl.
Varighed: 88 minuttter
  Originalsprog: Svensk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 6. februar 2007
Anmeldt af: Katja Tinmark
 
 
Den tidligere idrætsminister, John Vedén (Per Holmberg), forsvinder sporløst efter et midnatsmøde i det socialdemokratiske parti.

Eftersom John Véden er en nær ven af politidirektør Margareta Oberg (Marie Göranzon), giver hun opgaven til drabsafdelingen, nærmere bestemt kriminalinspektør Beck (Peter Haber)og hans stab bestående af Gunvald (Mikael Persbrandt) og Lena (Stina Rautelin).

Selvom der ikke foreligger en drabssag, påtager den lille gruppe sig sagen. Det viser sig hurtigt, at John Vedén har levet et dobbeltliv på grund af ludomani.

Det er film nummer 19 i Beck-serien, og den virker en anelse langtrukken. Der er ikke meget aktion i Gamen (Gribben), og replikkerne halter lidt indimellem. Derimod er datteren Inger (Rebecka Hemse) og den navnløse nabo (Ingvar Hirdwall) på banen igen.

Dem savnede jeg fælt i den foregående Beck-film Beck - Pigen i jordkælderen, så det var et dejligt gensyn med disse personager.

Martin Beck, som vanligt spilles af Peter Haber virker efterhånden en kende livstræt. Derimod er Mikael Persbrandt som altid forrygende som den fanden-i-voldske Gunvald, selvom han desværre ikke figurerer så meget i denne film.

Er man, som jeg, fan af Martin Beck, er Gamen et must i samlingen, selvom den ikke er en af de bedste.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017