Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Beck - Det Tysta Skriket (2007)
 
 
  Genre: Krimi
Instruktør: Harald Hamrell
Medvirkende: Peter Haber, Mikael Persbrandt, Ingvar Hirdwall m.fl.
Varighed: 90 minuttter
  Originalsprog: Svensk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 25. september 2007
Anmeldt af: Katja Tinmark
 
 
En lokofører kører gennem natten og pludselig får hun øje på to personer på skinnerne. Hun har ikke en jordisk chance for at undgå påkørslen.

De to dræbte er to femtenårige veninder, og de har højst sandsynlig været i live, da toget påkørte dem. Beck (Peter Haber) og hans team kommer på en hård opgave, for der er mange spørgsmål, som trækker dem i forskellige retninger.

De mange ubesvarede spørgsmål afføder gang på gang nye spørgsmål, og holdet kommer i store vanskeligheder. For hvad er sandheden?

Det er nummer 23 i rækken om kriminalkommisær Beckz og hans trofaste hold. Selv om den gode Beck, som altid spillet af Peter Haber, efterhånden virker lidt træt og udbrændt, er det stadig god underholdning. Svenskerne kan det der med at skrue en god krimi sammen.

De sædvanlige karakterer figurer er heldigvis lige så trofaste i hver eneste Beck-historie, og personligt holder jeg utroligt meget af den navnløse nabo, spillet af Ingvar Hirdwall. Han må bare ikke mangle.

Historien i Beck - Det Tysta Skriket er lidt atypisk, og den giver stof til eftertanke.

Hvis man skal slå 90 minutter ihjel på en gråvejrsdag, kan jeg varmt anbefale at nyde tiden i selskab med Beck og hans stab. Man bliver underholdt, og historien er god og vedkommende.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017