Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Bangkok Dangerous (2007)
 
 
  Genre: Action
Instruktør: Oxide Pang Chun, Danny Pang
Medvirkende: Nicolas Cage, Shahkrit Yamnarm, Panward Hemmanee m.fl.
Varighed: 95 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 27. januar 2009
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Joe (Nicolas Cage) er en iskold lejemorder, der har fire ganske enkle leveregler: Stil aldrig spørgsmål, bliv aldrig engageret i de folk du arbejder tæt på, slet alle spor, og vid hvornår du skal stoppe.

Joe får et job i Bangkok med fire mål, og disse skal være de sidste hits, før han går på pension. Men i Bangkok sker der noget med Joe. Han begynder at fravige sine egne leveregler.

Han tager Kong (Shahkrit Yamnarm), som han har hyret til at være stik-i-rend-dreng mellem ham og mafiaen, under sine vinger. Joe, som ellers plejer at dræbe sine stik-i-rend-drenge efter endt job, begynder at oplære Kong i faget.

Ydermere møder han den unge smukke, døvstumme apotekerpige, som han forelsker sig i. Det er lige før, Joe bliver helt menneskelig.

Da Joe mere eller mindre har mistet fokus på opgaverne, begynder det at gå galt for ham ...

Bangkok Dangerous er et remake af brødrene Danny og Oxide Pangs film af samme navn fra 1999. Brødrene har også stået bag film som The Messengers og The Eye 1 og 2, hvor de gennemgående temaer også er karma.

Nicolas Cage virker i starten meget kynisk, men tør da op undervejs, hvilket hans våde hundeøjne så tydeligt viser. Det er ikke verdens bedste præstation, han lægger for dagen. Det gør derimod Shahkrit Yamnarm i rollen som Kong. Han virker uhyre overbevisende og troværdig.

Kærlighed og action kædes fint sammen i Bangkok Dangerous, og giver handlingen et tvist mere end blot tju-bang.

Bangkok Dangerous er en god underholdende actionfilm, der ikke lover mere, end den kan holde. Så hvis man trænger til lidt action og lidt rørende kærlighed, er Bangkok Dangerous et udmærket bud på aftenens underholdning.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017