Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Banditterne (1966)
 
 
  Genre: Western
Instruktør: Sidney J. Furie
Medvirkende: Marlon Brando, John Saxon. Anjanette Comer m.fl.
Varighed: 95 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: On-Air Video
Udgivet: 29. april 2008
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Matt Fletcher (Marlon Brando) er en hvid mand, der er opdraget af mexicanere. Efter at have deltaget i borgerkrigen er han træt af at dræbe. Så han vender hjem for sammen med sine mexicanske venner at bygge en ranch, hvor de sammen kan opdrætte de specielle appaloosa-heste.

Matt har noget at have drømmen i. For udover en pæn sjat guld på lommen, er hans hest den bedste appaloosa-hingst i området. Så fremtiden tegner lys.

Desværre løber han ind i Trini (Anjanette Comer), som forsøger at stjæle hans hest, da han gør ophold ved en kirke. Hesten stjæler Trini i et forsøg på at undslippe egnens skurk, Chuy Medina (John Saxon), men hun bliver fanget af Chuys mænd. Chuy tilbyder at købe hesten, men Matt har andre planer med sin værdifulde hingst.

Matt finder hjem til sine venner og fortæller om sine planer med ranch og hesteopdræt. Chuy kaster dog skår i glæden ved at stjæle Matts tiltænkte avlshingst. Så nu indledes jagten på skurken, så han kan få sin hest igen.

Under sig jagt, møder Matt atter Trini, som desperat forsøger at undslippe sin voldelige elsker, Chuy. Og dermed har han også fundet skurken, som stjal hans hest, i dennes hjemby. Dermed bliver det også tid til en duel - armbrydning med dødelig udgang.

Trini redder dog Matt fra den visse død, og nu er de to de jagede ... Indtil rollerne atter byttes rundt.

Banditterne (The Appaloosa) er en anderledes, men fremragende indgang til western-genren. Der er godt skuespil, ikke mindst fra Marlon Brando, og filmen er helt igennem smukt og anderledes filmet.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017