Forside
Forside
Shenmen - akupunktur med hjertet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Bandidas (2006)
 
 
  Genre: Westernaction
Instruktør: Luc Besson
Medvirkende: Penelope Cruz, Salma Hayek, Steve Zahn m.fl.
Varighed: 89 minuttter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 3. oktober 2006
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Her er virkelig tale om en drengerøvsfilm. To dejlige tøsebørn, der gør deres køn ære - i hvert fald, hvis vi taler udseendet alene. Men hånden på hjertet, Penelope Cruz og Salma Hayek er med til at give filmen et løft, alene med deres udseende.

Ellers er der ikke det store at skrive hjem om i denne film, der er hensat i et barskt, mexicansk cowboymiljø, hvor en amerikansk bank med ufine metoder overtager lokalbefolkningens jord for at tjene stort på en planlagt jernbanestrækning. De to hovedpersoner er blandt de forsmåede og sammen søger de hævn.

Hævnen tager de ved at røve bankens mexicanske filialer og de ender med at få hjælp fra en uventet kant. Bankens særlige agent, som spilles fortrinligt af Steve Zahn, der er sendt til Mexico for at undersøge bølgen af røverier, ender med at kaste sig ind i kampen på pigernes side.

Det er ikke en film, der bare tilnærmelsesvis nærmer sig noget, der kunne lede til bare skyggen af en Oscar-nominering. Det hele er i bund og grund set før, men det er ganske ok underholdning, hvis man ikke tager det for andet end det.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017