Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 37
Bamses Billedbog 17 (2005)
 
 
  Genre: Børne-tv
Instruktør: Katrine Hauch-Fasbøll
Medvirkende: Bamse, Kylling, Luna m.fl.
Varighed: 49 minuttter
  Originalsprog: Dansk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 10. oktober 2005
Anmeldt af: Gustav 4, Katinka 4, Liva 2 og Amanda 2 og far Henrik Fougt
 
 
DR's saga om den store godhjertede og lettere enfoldige gule bamse er nået til DVD nummer 17, og den indeholder historierne om Bamse på vildsom vej og Kan man altid kende Luna.

Som forældre er man fuldstændig tryg ved at made DVD-afspilleren med en bamse-skive. Simpelthen fordi tempoet er tilpas stille og roligt til, at man sagtens kan fange børnene, hvis de bliver utrygge. Det gør de selvfølgelig ikke, for stemningen er hyggelig og lettere fjollet i filmene.

Karaktertrækkene i bamsen er lånt fra Peter Plys, og det må alene skyldes det beskedne set-up med lidt natur omkring et legehus, at den angelsaksiske verden ikke har taget den danske bamse til sig.

Børnene viser umiddelbar begejstring for filmene og særligt de to på fire år, lever sig ind i handlingen, om end fornuftige Gustav, syntes det er lidt fjollet at se Luna klæde sig ud som træ. Omvendt er der ingen tvivl om det mystiske element i ”Kan man altid kende Luna” drager og kildrer børnenes fantasi. De VED godt, at det er fjollet med en træstub, der taler og synger, men vil alligevel se den scene igen efter DVD'en er færdig, og fniser over forviklingerne.

Det er en film, der skal ses i stilhed, da mange af pointerne ligger på lydsiden, så den er langt bedre egnet til neddrosling efter aftensmaden end til børnepasning i ulvetimen.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017