Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 56
Bambi 2 (2006)
 
 
  Genre: Animation
Instruktør: Brian Primental
Medvirkende: Bambi, Kongen, Stampe, Blomst m.fl.
Varighed: 69 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Buena Vista Home Entertainment
Udgivet: 19. september 2006
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Den vidunderlige Bambi fra 1942 har nu langt om længe fået en efterfølger. I Bambi 2 genforenes Bambi med sin far, Kongen, der nu må tage ansvaret som alene-far for sin søn.

Der er mange ting, sådan en lille purk skal lære, men Kongen lærer skam også en hel del af sin søn. Blomst, Stampe, Onkel Ugle og alle de andre gamle venner samt nogle nye hjælper også med opdragelsen af den kommende Konge.

Bambi 2 er holdt i den gode gamle varme streng, som kendes fra etteren, og naturligvis er der et par gode sange i. Alt andet er jo nærmest utænkeligt, når det gælder en Disney-produktion.

Historien er ganske tyndbenet, og jeg håber ikke, at der kommer en treer. Der kan vist ikke vrides flere takker ud af det gevir.

Men Bambi 2 er sød og nuttet, og der er lidt mere flow i begivenhederne i forhold til etteren. Jeg tror, at filmen mest vil ramme det yngre publikum. Jeg begyndte at kede mig undervejs, og så kan 69 minutter føles som lang tid, selvom man er i godt selskab med Bambi, Blomst og Stampe.

For mit vedkommende måtte der meget gerne have været en lille scene med Stampe på glatis. Det ville bestemt ikke have gjort noget.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017