Forside
Forside
Shenmen - akupunktur med hjertet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
Blu-Ray Bait (2012)
 
 
  Genre: Horror
Instruktør: Kimble Rendall
Medvirkende: Richard Brancatisano, Xavier Samuel, Chris Betts m.fl.
Varighed: 93 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 18. december 2012
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Josh (Xavier Samuel) og Rory (Richard Brancatisano) er bedste venner, begge livreddere og ydermere skal Josh giftes med Rorys søster, Tina (Sharni Vinson).

Dagen efter skal de to venner tjekke bøjerne, hvilket er Joshs job. Men han er plaget af tømmermænd, og Rory tager tjansen med at efterse bøjerne.

Desværre er der et hajangreb, og Rory forsvinder i gabet på en hvidhaj.

Tina er sønderknust og rejser til Singapore. Josh er ligeledes knuget af sorg og dårlig samvittighed, og nu, et år senere, arbejder han i et shoppingcenter.

På denne dag er der travlhed i centeret. Der er masser af kunder, en butikstyv, en politimand og Tina. Hjemvendt fra Singapore sammen med en anden mand, Steve.

Pludselig er der også en røveri i gang, der går helt galt. Samtidig oversvømmes shoppingcenteret af en tsunami, og der opstår panik.

Folk inde i shoppingcenteret søger tilflugt på de øverste hylder, og de folk, der er fanget i parkeringskælderen, forsøger at komme op fra kælderen, der nu er omdannet til et kæmpe akvarium.

Som om deres trængsler ikke er nok, svømmer der en 3,5 meter lang hvidhaj rundt mellem hylderne - og den er sulten. Friskere sushi fås vel næppe. Vel at mærke med omvendt fortegn.

Bait blev en positiv overraskelse for mig. Jeg må indrømme, at jeg syntes, plottet lød lidt søgt og dumt. Men den overrasker i den grad.

Der er naturligvis de stereotype karakterer, der hører sig til i denne genre: Helten, den snarrådige, den opfindsomme, den onde, den uselviske og den dumme blondine samt en lille pomeraner, der er et frisk tilsat krydderi.

Der gives et ekstra klaptræ for de opfindsomme Storm P løsninger, der kommer for dagen undervejs. Her er der tænkt ud at indkøbskurven, så at sige.

Skuespillet er heller ikke ringe, og spændingen holder fint hele filmen igennem.

Som nævnt, er Bait en positiv overraskelse, og det er garanteret en film, jeg vil gense. Effekterne er ganske gode og optagelserne er flotte.

Jeg kan kun varmt anbefale Bait. Det er en af de bedre horrorsager, der underholder og morer.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017