Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 40
Bad Biology (2008)
 
 
  Genre: Gyser
Instruktør: Frank Henenlotter
Medvirkende: Charlee Danielson, Anthony Sneed m.fl.
Varighed: 85 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 1. december 2010
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Jennifer (Charlee Danielson) er en lidt usædvanlig pige - i hvert fald genetisk set. Hun er født med syv klitorisser, der hele tiden kræver deres behov tilfredsstillet.

Et andet sted i byen kæmper Batz (Anthony Sneed) en kamp mod og med sig selv. Da hans navlestreng skulle klippes i fordums tid, skete en lille ups'er. Sidenhen har Batz fyldt sin penis med alskens medikamenter, der nu har gjort, at den faktisk er et selvstændigt, fuldt funktionsdygtigt væsen, der kun har øje for en ting.

Skæbnen vil, at Jennifer og Batz mødes - desværre nok lidt for sent. For Batz' enøjede hævner, som mænd åbenbart kalder lillemanden, er stukket af fra Batz ...

Bad Biology er nok noget af det værste bras, jeg længe har set. Men hold da op, hvor er underholdningsværdien høj. Charlee Danielson gør det sådan set okay med sine orgasmegisp (tal lige om kunsten af fake en orgasme) hele vejen igennem filmen, men Anthony Sneed som Batz er så elendig, at han rent faktisk formår at højne kvaliteten.

Historien er så langt ude, at det ikke kan undre, at det er Another World Entertainment, der står bag denne unrated version af Bad Biology. Foruden jagten på orgasmer - både fra hans og hendes side, rummer historien også nok verdenshistoriens korteste graviditeter, fødsler og efterfølgende monsterunger.

Alt bliver serveret med humor af den sorteste slags, og hvis man er til mærkelige, ekstreme film, så skal Bad Biology bestemt heller ikke mangle i samlingen af underlige og måske nok underlødige film. Det er i hvert fald ikke den store filmkunst - men underholdende - jep, det er det.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017