Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Attack of the 50 Foot Woman (1993)
 
 
  Genre: Sci-fi
Instruktør: Christopher Guest
Medvirkende: Daryl Hannah, Daniel Baldwin, Cristi Conway m.fl.
Varighed: 85 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: NTC Film
Udgivet: 9. september 2009
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Daryl Hannah spiller hovedrollen som Nancy Archer i denne genindspilning af en sci-fi klassiker fra 1958. Nancys mand, Harry (Daniel Baldwin), er hende utro med en lokal bimbo, Louise (Cristi Conway), og er egentlig kun ude på at få fat i hendes penge for derefter at forlade hende. Desuden lider hun under en dominerende far, der synes alt Nancy gør er forkert og dumt.

Efter et skænderi med sin mand, kører Nancy ud i ørkenen. Her ser hun en UFO, som kortvarigt følger efter hende. Hun slipper dog derfra stærkt oprevet, blot for at kunne konstatere, at ingen tror på hendes historie om UFO'en. Nancy får derfor lokket sin mand med ud i ørkenen for at overbevise ham.

Og sørme om ikke UFO'en dukker op igen, så hendes mand kan se den. Nancy bliver dog opslugt af UFO'en, hvilket ikke ser ud til at bekymre manden det store. Nancy dukker dog op igen, og ender i et større skænderi med både mand og far. Med det resultat, at Nancy begynder at vokse.

Alle former for ophidselse får således Nancy til at vokse, og snart er hun omkring 15 meter høj. Og hendes store ønske er at få ram på sin utro ægtemand ...

Tja, hvad skal man sige? Attack of the 50 Foot Woman er en ægte B-film, der tilmed er produceret direkte til tv. Budgettet har tydeligvis ikke været det største, for mange speciel effects er direkte ringe. Men det har så sin helt egen charme og passer vel egentlig fint i tråd med det oprindelige, 35 år ældre oplæg.

Men skuespilpræstationerne er bestemt ikke noget at råbe hurra for. De svinger fra det middelmådige til det deciderede ringe. Ok, Daryl Hannah klæder bestemt rollen som en delvist afklædt kæmpekvinde, ikke mindst når hun ligger og slanger sig i en swimmingpool. På den anden side, så klæder den blonde skuespillerinde jo enhver film.

Attack of the 50 Foot Woman er godt halvanden times underholdning, der sagtens kan kalde smil frem på læben. Og der er faktisk detaljer, som er ganske gode og finurlige. Ikke mindst en scene, hvor der i en drive-in biograf bliver vist den oprindelige film fra slutningen af 1950'erne. Det er en ganske sød detalje.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017