Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
A Sound of Thunder (2005)
 
 
  Genre: Action/Sci-fi
Instruktør: Peter Hyams
Medvirkende: Edward Burns, Catherine McCormack, Ben Kingsley m.fl.
Varighed: 103 minuttter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 21. februar 2006
Anmeldt af: Katja Tinmark
 
 
I 2055 er tidsrejser det helt store hit, og "rejsebureauet" Time Safari Inc. tjener styrtende på at sende eventyrlystne turister 65 millioner år tilbage i tiden for at skyde dinosaurer.

Der er tre enkle regler at overholde for eventyrerne: Lav ingen forandringer. Efterlad intet. Tag intet med tilbage. Og det siger sig selv, at det går galt. Der bliver pillet ved evolutionens gang og alting forandres. Nu må et team sendes tilbage for at rette op på fremtidens tilstand.

Ak ja, hvor dårligt kan det laves? A Sound of Thunder er oser af lavbudget. Det hele virker så amatøragtigt, at man som tilskuer sidder med helt krummede tæer og kæmper en brav kamp for IKKE at finde en anden film at fodre afspilleren med. Filmen er ellers baseret på en novelle af science fiction mesteren Ray Bradbury, og han må da blive dybt dybt skuffet, hvis han ser A Sound of Thunder.

Det er makværk hele vejen igennem, og en film jeg ikke vil anbefale at se. Den er simpelthen for ringe. Dårlig historie, dårlige speciel effects og dårlige skuespillere. Fy føj da.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017