Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Angelos vendetta (2002)
 
 
  Genre: Action
Instruktør: Martyn Burke
Medvirkende: Sylvester Stallone, Madeleine Stowe, Anthony Quinn m.fl.
Varighed: 96 minuttter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 2003
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Frankie Delano (Sylvester Stallone) er bodyguard for mafiabossen Angelo Allieghieri (Anthony Quinn). Mafiabossen bliver myrdet, og Frankie har nu kun en opgave tilbage, nemlig at beskytte sin tidligere chefs ukendte datter Jennifer (Madeleine Stowe), hvilket ikke er den nemmeste sag i verden, for Jennifer vil ikke beskyttes.

Gab - hvor er det en kedelig film. Hvis man i den grad forventer action, tju-bang og fuld skrue på, så lad være med at se denne her. Det er nærmest en ufrivillig komedie på meget lavt plan.

Det er synd, for jeg er overbevist om, at Sylvester Stallone kan udvikle sig til en rimelig god karakterskuespiller, så giv ham da for pokker nogle gode roller og et manus med kød på.

Anthony Quinn ses i sit livs sidste rolle, og han virkede faktisk mere død end levende i denne rolle. Og hvorfor skal alle mafiabosser tale som Don Corleone? Hæse og rusten i stemmen med løftet pegefinger mens de udøser af livstræt verdensfilosofi - lige inden de bliver nakket af en af deres utallige fjender.

Man kan sagtens finde andet at foretage sig på de 96 minutter, filmen varer. Det er lige før pilefletning for nybegyndere ville være mere spændende. Alt i alt en skuffende og kedelig film.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017