Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 78
Anden paa coke? (2006)
 
 
  Genre: Stand-up
Instruktør: -
Medvirkende: Anders Matthesen
Varighed: 150 minutter inklusive ekstramateriale
  Originalsprog: Dansk
Distributør: ArtPeople
Udgivet: 20. november 2006
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Lad det være sagt med det samme: Jeg er en stor fan af Anders Matthesen. Så stor var derfor min glæde, da jeg fik lejlighed til at anmelde Anden paa coke? - den seneste DVD-udgivelse fra, i mine øjne, Danmarks mest geniale standup'er.

Efter at have set Anden paa coke? for første gang, for flere dage siden, gik jeg dog i en form for skrivemæssig koma. Jeg kunne bare ikke krænge mine indtryk ud af mit indre og få dem nedfældet i ord.

Så nu har jeg for anden gang på mindre end en uge set det noget hypede show. Og min sekundære konklusion er nøjagtig den samme som min umiddelbare: Det er da meget godt, men det er bare ikke rigtig morsomt.

Bevares, showet har sine momenter, og i forhold til den klassiske standup-genre byder den på masser af nytænkning. Men rigtig morsomt eller provokerende, som jeg ellers kender og holder af "Anden" for, det bliver det altså bare aldrig.

Selv om der bydes på masser af ekstramateriale, så den samlede spilletid på DVD'en sniger sig op på 2½ time, er det ikke nok til en topkarakter fra denne anmelder. Jeg vil dog give en del credit for nytænkning og ide, men på det rent underholdningsmæssige plan trækker det gevaldigt ned.

Så kære Anders "Anden" Matthesen: Til næste show skulle du måske overveje humørpiller i stedet.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017