Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
American Ninja 3 (1989)
 
 
  Genre: Action
Instruktør: Cedric Sundstrom
Medvirkende: David Bradley, Steve James, Michele B. Chan m.fl.
Varighed: 90 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: On Air
Udgivet: 1. oktober 2007
Anmeldt af: Katja Tinmark
 
 
Den lille knægt Sean ser sin far blive skudt og dræbt under karatemesterskaberne i Los Angeles i 1979 og efterfølgende kommer han under Mester Izumos beskyttende vinger i Japan. Her bliver han uddannet som Ninja. Han opnår at vinde 3 verdensmesterskaber i karate og nu står den fjerde pokal klar til ham i Triana i det Caribiske øhav.

Men der er skjulte agendaer under mesterskaberne. En videnskabsmand har udviklet et dødbringende virus, som han vil teste på et supermenneske. Dette menneske er Sean (Steve Bradley). Nu må han og hans to holdkammerater Curtis Jackson (Steve James) og Dexter (Evan J. Klisser) kæmpe for livet mod dødensfarlige ninjaer og en enkelt kunoichi - kvindelig ninja.

American Ninja 3 (American Ninja - Blood Hunt) når desværre ikke op på samme niveau som American Ninja og American Ninja 2. Historien er ganske rodet og skuespillerne virker nærmest komiske.

Der er nogle få gode kampscener, men det hele fortaber sig i dårligt skuespil og tåbelig historie, som kunne være god, hvis der havde været strammet op på det.

Steve James, som overraskede mig i American Ninja 2 ved at vise et lille snert af skuespillertalent, skuffer fælt i American Ninja 3, men bevares - han er en flot fyr med store muskler.

Alt i alt er American Ninja 3 ikke den store oplevelse, men den er udmærket en søndag eftermiddag med tømmermænd og halvslatten pizza samt lunken cola.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017