Forside
Forside
Shenmen - akupunktur med hjertet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
American Ninja 2 (1987)
 
 
  Genre: Action
Instruktør: Sam Firstenberg
Medvirkende: Michael Dudikoff, Steve James, Gary Conway m.fl.
Varighed: 90 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: On-Air
Udgivet: 1. oktober 2007
Anmeldt af: Katja Tinmark
 
 
Joe Armstrong (Michael Dudikoff) og hans ven Curt Jackson (Steve James) er på mission på en militærbase i det caribiske øhav.

Her er fire marinesoldater forsvundet sporløst, og det er makkerparrets opgave at finde de manglende marinesoldater. De støder på en organisation kaldet ”The Lion”, under ledelse af en narkobagmand, der har en hær af super ninjaer, hvis eneste formål er at dræbe.

De fire marinesoldater er havnet i ”The Lions” skarpe klør, hvor de er ved at blive hjernevaskede til at slutte sig til hæren.

Joe og Jackson infiltrerer ”The Lions” skjulested, og så går det ellers løs.

Indrømmet – det er kult, det er kitch, det er plat – men yderst underholdende.

Opfølgeren til American Ninja er lykkedes rimeligt godt, og det er tydeligt at se, at instruktøren Sam Firstenberg har haft lidt flere dollars på budgettet end i den første film om disse muskuløse svedende helte.

American Ninja 2 kører i et højt tempo, og der er masser af action, eksplosioner, slåskampe og rimelig gode effekter set med firserbrillerne på.

Michael Dudikoff er ikke nogen god skuespiller, han gør det, han er bedst til og det er kampsport, og det er der rigeligt af i American Ninja 2. Derimod overraskede Steve James i rollen som Jackson. Han viser et snert af talent. Men de to sammen udgør et nogenlunde godt makkerpar.

American Ninja 2 er fart og tempo med oceaner af ninjaer, og man skal blot tage den for det den er. Der er ingen dybsindige undertoner eller filosofiske tankegange bag. Det er ren drengerøvsfilm, hvor kvinder også kan være med.

Det er kult og kitch med fuld skrue på. Nyd den og lad din indre drengerøv komme frem. Det er underholdende på den platte og sjove måde.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017