Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
American Murder (1998)
 
 
  Genre: Thriller
Instruktør: Howard McCain
Medvirkende: Kelly McGillis, Bruce Dern, David Keith, Howard McCain m.fl.
Varighed: 96 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Sunrise
Udgivet: 4. juni 2012
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Audrey MacLeah (Kelly McGillis) er lægeuddannet og retsmediciner, men nu politikvinde på mere eller mindre tvungen orlov.

Hendes nerver er tyndslidte efter en håbløs kamp mod en seriemorder. Men da endnu et lig bliver fundet nær Houston, Texas, bliver hun kontaktet af Swaggert (Bruce Dern), som uofficielt sætter hende på sagen.

Audrey bliver koblet sammen med kriminalassistenten Jimmy Cerullo (D.W. Moffett) og sammen skal de forsøge at finde seriemorderen. Helst inden det næste offer bliver fundet.

Ofret er nummer fem i rækken af uopklarede mord og langsomt får Audry morderens psykologiske profil på plads. Men der er også andre ting, der kommer på plads. Blandt andet hendes erindringer, der forårsagede hendes nedtur ...

American Murder (Perfect Prey) er ikke just en sindsoprivende thriller. Den er skåret over samme filmrulle som for eksempel Se7en og Samleren (Kiss the Girls), men når slet ikke op på samme niveau.

I rollen som den lettere nervesvækkende Audrey MacLeah ses Kelly McGillis, der også kan ses i en mindre rolle i Ti Wests The Innkeepers.

Hun gør et hæderligt stykke arbejde, men heller ikke mere. I det hele taget er skuespillet jævnt og virker til tider uengageret og kedeligt. Men nok fordi man uvilkårligt (og uretfærdigt) drager sammenligninger til Se7ven og Samleren.

Men kan man godt lide at hygge sig med en thriller med temaet seriemorder, skal man da bestemt ikke lade sig afskrække af American Murder.

Plottet er bare lidt for forudsigeligt.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017