Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
Alien vs Zombies - The Dark Lurking (2010)
 
 
  Genre: Sci-fi
Instruktør: Gregory Connors
Medvirkende: Tonia Renee, Bret Kennedy, Ozzie Devrish, Roslyn van Doorn m.fl.
Varighed: 97 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 10. november 2010
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
IDGAF Kommunikationsknudepunkt får en alarmmelding fra forskningsstation 320.

Der er et eller andet ravruskende galt på det det tophemmelige center, og det bliver øjeblikkelig forseglet, indtil et redningshold kan komme centerets personale og ledelse til undsætning.

I mellemtiden er de få overlevende på forskningsstationen indespærret to kilometer under jordens overflade. Deres kommunikation med omverdenen er væk, og eneste redning er at komme de tretten etager op til friheden via ventilationsskakter - altimens de bliver jaget af både blodtørstige zombier og frygtindgydende rumvæsner.

Som om det ikke var fortrædeligheder nok, er en person i den lille gruppe af normale mennesker, ikke helt, hvad vedkommende udgiver sig for ...

Alien vs Zombies - The Dark Lurking er et lidt underligt sammensurrium af science fiction, horror, splatter, zombie og rumvæsner. Det skorter i hvert fald ikke på vraltende zombier med dødbringende appetit på livet.

Men ... hele historien bliver lidt langtrukken og enerverende i længden, selvom effekterne og kostumerne er ualmindelig fine og gode. Det er bare lidt trættende at se de samme otte mennesker i små indelukker kæmpe mod zombier og andre væsner.

Jeg ved ikke ikke lige, om jeg har døset lidt undervejs, men det forekommer mig, at der er en del underlige og uforløste huller i plottet. Eller døset og døset - er nok lidt store ord, for der er masser af action og den mest irriterende baggrundsmusik, men under alle omstændigheder, er der et eller andet, der halter eller mangler i historien.

Den sidste tredjedel af Alien vs Zombies - The Dark Lurking hæver karakteren op til de tre klaptræer. Der bliver plottet ganske interessant, intenst og spændende. Så man skal bare holde ud.

Det er intruktøren Gregory Connors' spillefilmsdebut, og nu har han da prøvet det. Men det bliver spændende at se, om han fortsætter i samme genre - bare med strammere struktur.

Alien vs Zombies - The Dark Lurking er ikke den bedste zombie/alien/horror/science fiction, jeg har set, men bestemt heller ikke den værste.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017