Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
A Killer Within (2004)
 
 
  Genre: Thriller
Instruktør: Brad Keller
Medvirkende: C. Thomas Howell, Sean Young, Ben Browder, Deedee Pfeiffer m.fl.
Varighed: 93 minuttter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 5. september 2005
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Da erhvervs-advokaten Addison Terrill en aften kommer hjem, finder han sin kone Becky (Sean Young) brutalt myrdet og sønnen i koma. På væggen er der malet "Nu er vi kvit".

En morder, Bruton, som Addison fik dømt for drab på tre kvinder, er blevet løsladt før tiden, og mistanken falder på ham. Ikke mindst med beskeden på væggen in mente samt fremgangsmåden for drabet på Addisons kone.

Addison er dog alligevel under mistanke fra politiets side, da konens promille i drabsøjeblikket var så høj, at det kunne indikere et ægteskab, der knagede i fugerne. Derfor må Addison finde hjælp, hvilket han til sidst finder i den tidligere betjent Giancarlo Esposito.

Sammen går de to nu på jagt efter beviser, der skal afsløre morderen. Jagten bliver dog hurtigt mere og mere knudret, efterhånden som det hele bliver stadig mere diffust. For måske er Bruton slet ikke morderen, når det kommer til stykket.

Da de kommer på sporet af en pige, der nægtede at vidne ved Brutons oprindelige retssag, kommer de langt om længere videre med sagen. Det viser sig nemlig at være Brutons veninde og at han opholder sig på samme motel som hende.

Dermed er sagen dog ikke slut. Faktisk viser det sig, at alle og enhver kan have en morder gemt i sig. Mere skal ikke røbes af denne ganske gode film, der virkelig formår at sætte gang i forviklingerne mod enden. Slutningen er da også mere end overraskende.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017