Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
A Beautiful Life (2009)
 
 
  Genre: Drama
Instruktør: Alejandro Chomski
Medvirkende: Angela Sarafyan, Jesse Garcia, Ling Bai m.fl.
Varighed: 77 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: NTC Film
Udgivet: 16. december 2009
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Maggie (Angela Sarafyan) er stukket af hjemmefra. Hun befinder sig nu alene og lettere forkommen i L.A.

Hun har svært ved at finde et hotel, der vil give hende et værelse, da hun er alt for ung. Hun søger derfor ind i en baggård til stripklubben Sam's Hof Brau for at sove for natten. Her finder opvaskeren David (Jesse Garcia) hende, og hun får lov til at komme med ind i køkkenet.

Stripperen Esther (Ling Bai) er også i køkkenet og snart går det op for dem, at Maggie har været udsat for vold, og de tilbyder hende hjælp. Hun flytter ind hos David, der også har sit at slås med. Han er illegal indvandrer fra El Salvador og håber, at moderen snart kommer over grænsen. Esther har også store drømme. Hun vil gerne være sangerinde og stripklubben er kun et lille springbræt.

I starten er David og Maggie blot fremmede for hinanden, der hver især beskytter deres følelsesmæssige sfære, for de har begge store ar på sjælen. Men langsomt forvandles deres forhold til venskab og siden begynder romantiske følelser at dukke op.

Dagligdagen er et slæb med at skrabe penge hjem til mad og husleje. Maggie får et job hos en japansk grønthandler til 3 dollars i timen og David knokler videre i stripklubben.

Men begge mister deres arbejde, og så er der ikke langt til den kriminelle løbebane ...

A Beautiful Life er en langsommelig affære trods de beskedne 77 minutter, den varer. Der er en del underlige spring og huller i selve handlingen. Derudover kommer personerne ikke helt under huden. De virker ikke just troværdige.

Derimod tager filmen fat i en problematik, der sjældent ses på film. Nemlig sexlivet efter incestmisbrug og hvor kompliceret, det kan være. Dette er fremragende skildret og hiver bedømmelsen op på de tre klaptræer, der burde være meget små.

Men bortset fra dette, er der ikke meget at hente i A Beautiful Life - desværre. Der kunne være meget mere kød på selve historien, og alt og alle virker alt for pæne, rene og sobre til, at det fremstår realistisk.

A Beautiful Life kan da sagtens ses og er udmærket til at slå tiden ihjel. Den mangler desværre bare drive og nerve til, at det er en film, der sætter sine spor.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017