Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 78
500 stenkastende autonome voldspsykopater fra helvede (2007)
 
 
  Genre: Dokumentar
Instruktør: Anders Hornstrup, David B. Sørensen, Toke Gade Crone Kristiansen og Morten Revsgaard Frederiksen
Medvirkende: Beboere i Ungdomshuset, Jagtvej 69
Varighed: 81 minutter
  Originalsprog: Dansk
Distributør: BeoFilm
Udgivet: 2007
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
500 stenkastende autonome voldspsykopater fra helvede er noget af en titel at tygge sig gennem. Det er filmen desværre også, for den virker allerhelvedes lang og kedelig i forhold til de blot 81 minutter, den rent faktisk varer.

Udgangspunktet er UngdomshusetJagtvej 69 i København. Eller rettere, det Ungdomshus som var, inden politiet ryddede ejendommen og den efterfølgende blev revet ned.

Filmen giver et unikt indblik i en verden, der er meget fjern fra min egen. Billederne fra huset er således et studie i ulækkerhed, jeg ikke personligt ville kunne leve med.

Men den giver samtidig et billede af en del af en generation, som har sat sig et mål og en vej i tilværelsen. De gider ganske enkelt ikke de etablerede normer og anerkender dem derfor ikke.

Filmen kan beskues som noget af et manifest. Om end en kende forsinket, de senere begivenheder taget i betragtning. Der er lidt et hul i forhold til rydningen af Ungdomshuset.

Desuden hjælper det ikke på helhedsindtrykket, at filmen er temmelig rodet i sin helhed, og at billedsiden er mildest talt amatøragtig til tider. Det kunne have været en rigtig god film, men 500 stenkastende autonome voldspsykopater fra helvede løfter sig desværre ikke over det middelmådige.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017